Elementor #22

Mivel foglalkozunk?

Az okosotthonok piaca hatalmas lendülettel fejlődik, rengeteg új eszköz és megoldás kerül minden évben “okosotthon” eszköz” néven forgalomba. A választás nem egyszerű, főleg annak tudatában, hogy az otthonunkban nem 2-3 évre tervezünk, az ott működő eszközöknek és rendszereknek hosszú távon, megbízhatóan kell működniük.
Mivel minden embernek mások az igényei, az okosotthonhoz kapcsolódó elvárások is igen eltérőek lehetnek, amelyeket megfelelő felmérés nélkül nem lehet úgy megvalósítani, hogy a végén tényleg a megálmodott okosotthon élményt érhessük el.
Éppen ezért az OkosotthonGuru célja olyan okosotthonok tervezése és telepítése, amelyek ténylegesen lakóinak az igényeit szolgálja.

Célunk, hogy olyan telepítő partnereket gyűjtsünk össze, akik megbízhatóan és kimagasló minőségben végzik az okosotthonok telepítését. 
Kizárólag olyan szakemberekkel dolgozunk, akik megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek. Munkatársainkat és partnereinket folyamatosan továbbképezzük a legaktuálisabb szakmai ismeretek szerint. Folyamatosan felmérjük és ellenőrizzük a Smopet alatt dolgozó telepítők tudását, valamint munkájuknak a minőségét.

Az élet minden területén azt tapasztaljuk, hogy minden folyamatosan változik és fejlődik. Ha szeretnénk lépést tartani az újdonságokkal és a technológia adta lehetőségekkel, magunkat is érdemes fejleszteni, gyarapítanunk kell tudásunkat. Az Otthonakadémiát azért hoztuk létre, hogy elérhetővé tegyük azt a tudást, amelyre a 21. században szükségünk lehet. Az Otthonakadémia online platformja mellett személyes képzésekkel és tanácsadásokkal is segítjük egyéni és vállalati ügyfeleinket is.

Az időgazdálkodás és a hatékonyság napjaink egyik fő problémája. Szinte mindenkit érint, mégis kevesen tudnak felülemelkedni rajta. Ennek több oka is lehet.  Gyakran azt feltételezzük, nincs időnk arra, hogy foglalkozzunk az időgazdálkodással. Pedig ha ezen sikerül felül emelkedni, és szánunk rá egy kis időt, hosszútávon sokkal hatékonyabbak tudnánk lenni, és a kötelező feladatok mellett több időnk jutna arra, amit igazán szeretünk. A másik nehézség, hogy a változás mindig időigényes folyamat, csak nagyon ritkán fordul elő, hogy az ember egy nap alatt egy teljesen új rendszer szerint tud élni, így gyakran feladjuk. Azzal is fontos tisztában lenni, hogy minden ember különböző, épp ezért nincs olyan megoldás, ami mindenkinek egyformán megfelel. A Smartotime célja, hogy segítsen kijutni az időgazdálkodás útvesztőjéból.

Kik vagyunk?

A mindennapi életünkben az időgazdálkodás és a hatékonyság egyre inkább kulcsfontosságúvá válik, és sokszor lehetetlennek tűnik, hogy mindent megvalósítsunk, amit szeretnénk.
Minden ember különböző, épp ezért nincs olyan megoldás, ami mindenkinek egyformán megfelel. Van, akinek egy időgazdálkodás képzés megoldja a problémáit, másnál az automatizálás nyújt segítséget, de az is előfordul, hogy sokkal komplexebb megoldásra van szükség. 
Célunk, hogy megmutassuk a lehetőségeket, hogy mindenki megtalálja a számára a megfelelő módszereket, és segítsünk megtervezni azokat a lépéseket, amelyek a kitűzött cél eléréséhez szükségesek.