Rólunk

Mivel foglalkozunk?

Az okosotthonok piaca hatalmas lendülettel fejlődik, rengeteg új eszköz és megoldás kerül minden évben “okosotthon” eszköz” néven forgalomba. A választás nem egyszerű, főleg annak tudatában, hogy az otthonunkban nem 2-3 évre tervezünk, az ott működő eszközöknek és rendszereknek hosszú távon, megbízhatóan kell működniük.
Mivel minden embernek mások az igényei, az okosotthonhoz kapcsolódó elvárások is igen eltérőek lehetnek, amelyeket megfelelő felmérés nélkül nem lehet úgy megvalósítani, hogy a végén tényleg a megálmodott okosotthon élményt érhessük el.
Éppen ezért az OkosotthonGuru célja olyan okosotthonok létrehozása, amelyek ténylegesen lakóinak az igényeit szolgálja.
Akár saját magadnak hoznál létre egy “okosabb otthont”, akár telepítőre bíznád az okosotthonod kivitelezését, segítek megtalálni neked a megfelelő megoldást, akár tanácsadással és tervezéssel, akár minősített telepítőpartnereink segítségével.

 

Célunk, hogy olyan telepítő partnereket gyűjtsünk össze, akik megbízhatóan és kimagasló minőségben végzik az okosotthonok telepítését, tudásuk a mindenkori piac igényeinek megfelelő. 
 Folyamatosan felmérjük és ellenőrizzük a Smartopert alatt dolgozók és a telepítő partnereink tudását, valamint munkájuknak a minőségét, melyhez folyamatos képzést és ismeretmegújítást biztosítunk számukra.

Az időgazdálkodás és a hatékonyság napjaink egyik fő problémája. Szinte mindenkit érint, mégis kevesen tudnak felülemelkedni rajta. Ennek több oka is lehet.  Gyakran azt feltételezzük, nincs időnk arra, hogy foglalkozzunk az időgazdálkodással. Pedig ha ezen sikerül felül emelkedni, és szánunk rá egy kis időt, hosszútávon sokkal hatékonyabbak tudnánk lenni, és a kötelező feladatok mellett több időnk jutna arra, amit igazán szeretünk. A másik nehézség, hogy a változás mindig időigényes folyamat, csak nagyon ritkán fordul elő, hogy az ember egy nap alatt egy teljesen új rendszer szerint tud élni, így gyakran feladjuk. Azzal is fontos tisztában lenni, hogy minden ember különböző, épp ezért nincs olyan megoldás, ami mindenkinek egyformán megfelel. A Smartotime célja, hogy segítsen kijutni az időgazdálkodás útvesztőjéból.

Kik vagyunk?

A mindennapi életünkben az időgazdálkodás és a hatékonyság egyre inkább kulcsfontosságúvá válik, és sokszor lehetetlennek tűnik, hogy mindent megvalósítsunk, amit szeretnénk.
Minden ember különböző, épp ezért nincs olyan megoldás, ami mindenkinek egyformán megfelel. Van, akinek egy időgazdálkodás képzés megoldja a problémáit, másnál az automatizálás nyújt segítséget, de az is előfordul, hogy sokkal komplexebb megoldásra van szükség. 
Célunk, hogy megmutassuk a lehetőségeket, hogy mindenki megtalálja a számára a megfelelő módszereket, és segítsünk megtervezni azokat a lépéseket, amelyek a kitűzött cél eléréséhez szükségesek.