Rólunk

A Smartopert Kft.-t és az Okosotthon guru® brandet azzal a céllal hoztuk létre, hogy mind a felhasználókat, mind a szakembereket ellássuk azzal a márkafüggetlen (szak)tudással, ami lehetővé teszi, hogy tényleg olyan okosotthonokat alkossanak, amely a lakóinak igényeit szolgálja.

Célunk:

  • Az okosotthonokkal kapcsolatos tévhitek eloszlatása a felhasználók körében
  • Márkafüggetlen szakértelmünk révén segíteni a felhasználóknak megálmodni és az álmot valóra váltani, hogy minden nap élmény legyen az okosotthonukban
  • Olyan minőségi szakemberekkel gazdagítani az okosotthonok piacát, akik révén tényleg minden felhasználó ideális okosotthon kulcsát fogja kézhez kapni
  • Olyan telepítő partnereket gyűjtsünk össze, akik megbízhatóan és kimagasló minőségben végzik az okosotthonok telepítését és egyéb épületek (pl. iskolák, irodaházak) automatizálást, tudásuk a mindenkori piac igényeinek megfelelő.

„Ami számunkra a legfontosabb volt mindig is, hogy két irányba gondolkozzunk egyszerre. Ismernünk kell, hogy milyen igények vannak az otthonok tulajdonosai részéről. Mitől lesz egy otthon okos nekik? Ezt, mint szakértő tervező és kivitelező és tanácsadó biztosítanunk kell az ügyfeleinknek. Másrészt ezt a tudást kell felhasználnunk ahhoz, hogy kiképezzük és egységes minőséget szolgálható hálózatba fogjuk össze azokat az okosotthon kivitelezőket, akikre nyugodt szívvel bízhatja bárki az otthonát, leendő okosotthonát.”

Zsák Péter, Okosotthon Guru – szakmai ügyvezető

Elérhetőségünk

Képzőpont és székhely:
Smartopert Kft. 6710 Szeged, Cserzy Mihály utca 30B
+36307688270
info@smartopert.com

info@okosotthon.guru

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000628