Képzések okosotthon szakembereknek

Szeretnél sikeres és elismert szakember lenni az okosotthonok területén, de nincs teljes körű tudásod az okosotthon rendszerekkel kapcsolatban? Tedd meg az első lépést, hogy olyan  telepítő vagy tanácsadó lehess, akit az ügyfeleid bátran ajánlanak ismerőseiknek is, és vegyél részt a Smartopert képzésein! A sikeres okosotthon telepítéshez, tervezéshez, tanácsadáshoz elengedhetetlen, hogy teljes körű rálátásod legyen az okosotthon rendszerekre. Képzéseink célja, hogy átfogó tudást adjunk a szakembereknek, nemcsak egy-egy rendszerről, hanem az okosotthonok részletes működéséről is. A képzések köre folyamatosan bővül. Az aktuálisan induló képzésekről ezen az oldalon tájékozódhatsz.

Coaching - mentoring

Egyéni fejlesztés okosotthon telepítőknek és tanácsadóknak

Online kurzusok

Tematikus kurzusok

Kihelyezett képzések

Egyedi tematikájú képzések akár vállalkozásod helyszínén

Coaching - mentoring

Okosotthon telepítői coaching

Okosotthon telepítői coaching során folyamatosan együtt dolgozunk a telepítői tudásodon és képességeiden. Célunk, hogy meghatározzuk a konkrét céljaidat okosotthon telepítőként, és leendő ügyfeleidre fókuszálva felmérjük, mely okosotthon rendszerekben érdemes elmerülnöd. Együtt, a saját ütemedben haladva először segítek abban, hogy megismerd az okosotthonok működését, a szükséges tervezési és telepítési eszközöket és módszereket. A coaching előrehaladtával az általános esettanulmányoktól eljutunk az egyszerűbb, majd később komplexebb okosotthon rendszerek tervezéséig és telepítéséig.

Jelentkezem

Okosotthon telepítői mentoring

Az okosotthon telepítői mentoring során saját projektjeid mentén végig vezetlek a különböző lehetőségeken, segítek megtervezni az okosotthont az alapfunkciók meghatározásától a konkrét kivitelezésig. A mentoring célja nem az, hogy helyetted elkészítsem a projektet, hanem hogy olyan támpontokat adjak neked a tervezés során, amelyek ismeretében már a hasonló projekteket önállóan is el tudd készíteni.

Egy-egy közepes nagyságú projekt 4-10 alkalmat vehet igénybe, attól függően, hogy mennyire bonyolult tervezést igényel.

Jelentkezem

Okosotthon tanácsadói coaching

A tanácsadói coaching célja, hogy meghatározzuk a konkrét céljaidat okosotthon tanácsadóként, és leendő ügyfeleidre fókuszálva felmérjük, mely okosotthon rendszerekben érdemes elmerülnöd és mely képességeidet kell fejleszteni. Együtt, a saját ütemedben haladva segítek abban, hogy megismerd az okosotthonok működését. Emellett segítek abban, hogyan megfelelően fel tudd mérni és értékelni ügyfeled igényeit, és ezáltal a számukra megfelelő tanácsokat add.

Jelentkezem
Kérlek, hogy az alábbiakra legyél figyelemmel coaching és mentoring esetén is:
  • Ha tudod, hogy nem fogsz tudni a megbeszélt időpontban találkozni velem (akár személyesen, akár online), kérlek, hogy 24 órával előbb jelezd, és megbeszélünk egy másik időpontot. Természetesen én is jelzem feléd, ha valami nekem jönne közbe.
  • Egy alkalommal elfogadom a 24 órán belüli lemondást. Amennyiben többször 24 órán belül mondod le, az óra díja leszámlázásra kerül.
  • Kérlek, hogy pontosan jelenj meg, hogy legyen elég időnk megbeszélni a projekt részleteit.
  • Kérlek, hogy a házi feladatot minden alkalomra készítsd el, hiszen ezzel is a saját fejlődésedet segíted

Egyedi képzések vállakozásoknak

Elméleti és gyakorlati képzéseinket igény szerint testreszabjuk vállalkozásod számára. 

Miért éri meg minket választanod?

  • Képzéseinket vállalkozásod igényeinek megfelelően alakítjuk ki az általános ismeretektől a részletes telepítői képzésekig. 
  • Képzéseinket (tematika, létszám, időtartam) minden esetben a vállalat igényeire szabjuk egy előzetes igényfelmérés alapján (igény szerint előzetes tudásfelmérést is figyelembe véve).
  • Képzéseinket saját oktatótermünkben vagy a vállalkozás által meghatározott helyszínen tartjuk, mindkét esetben biztosítjuk az infrastruktúrát. Igény szerint képzéseink online is megvalósíthatóak. 
  • Az oktatás mellett egyéni konzultációra és tanácsadásra is van lehetőség.