Okosotthon képzések

Tanuljunk együtt!

Szeretnél sikeres és elismert szakember lenni az okosotthonok területén, de nincs teljes körű tudásod az okosotthon rendszerekkel kapcsolatban? 

Tedd meg az első lépést, hogy olyan  telepítő vagy tanácsadó lehess, akit az ügyfeleid bátran ajánlanak ismerőseiknek is, és vegyél részt a Smartopert képzésein! 

A sikeres okosotthon telepítéshez, tervezéshez, tanácsadáshoz elengedhetetlen, hogy teljes körű rálátásod legyen az okosotthon rendszerekre. Képzéseink célja, hogy átfogó tudást adjunk a szakembereknek, nemcsak egy-egy rendszerről, hanem az okosotthonok részletes működéséről is. A képzések köre folyamatosan bővül. Az aktuálisan induló képzésekről ezen az oldalon tájékozódhatsz.

Milyen képzésekkel várunk?

 • Online kurzusok

  Tematikus webinarok, online találkozók, ahol megosztjuk a szakmai legfrissebb tudnivalóit.

 • Okosotthon képzések

  Tematikus képzések online és személyesen

 • Kihelyezett képzések

  Egyedi tematikájú képzések akár vállalkozásod helyszínén, személyre szabottan.

 • Okosotthon telepítő tanfolyam

  Széleskörű szakmai oktatás gyakorlati feladatokkal és on-site alkalmakkal - 200 órában

 • Coaching - Mentoring

  Egyéni fejlesztés okosotthon telepítőknek és tanácsadóknak, akik elvégezték az Okosotthon telepítői tanfolyamot.

Online kurzusok

Folyamatosan bővülő online okosotthon tudástárunkban számos videót és más képzési anyagot találhatsz. Válogass kedvedre a SmartHomeExpo videóanyagai között, olvasd el szakmai anyagainkat, ha pedig az alapoktól szeretnél belevágni a saját okosotthonod kialakításába, végezd el a 30 napos okosotthon kurzusunkat! 

Okosotthon képzések

Ahhoz, hogy mind felhasználóként, mind szakemberként megszerezd mindazt a tudást, ami lehetővé teszi, az ideális okosotthon kialakítását, rengeteg információra és tervezésre van szükséged. Célunk, hogy 

 • felhasználóként megismerd az okosotthonok adta lehetőségeket, segítsünk elindulni a számodra megfelelő okosotthon rendszerek felé, és megtaláld azokat a szakembereket, akikre szükséged van. 
 • telepítőként teljes rálátásod legyen az okosotthon piacra, ismerd a piacon lévő megoldásokat, azokat mikor érdemes használni. Segítünk neked megtalálni azt az okosotthon megoldást, amellyel a legsikeresebben tudsz majd dolgozni és biztosítjuk azokat a kapcsolódó szakági ismereteket is, amelyek alapján problémamentesen tudsz majd a szakági kollégákkal kommunikálni.

Nézd meg hamarosan induló képzéseinket!

Kihelyezett képzések

 • Képzéseinket vállalkozásod igényeinek megfelelően alakítjuk ki az általános ismeretektől a részletes telepítői képzésekig.
 • Képzéseinket (tematika, létszám, időtartam) minden esetben a vállalat igényeire szabjuk egy előzetes igényfelmérés alapján (igény szerint előzetes tudásfelmérést is figyelembe véve).
 • Képzéseinket saját oktatótermünkben vagy a vállalkozás által meghatározott helyszínen tartjuk, mindkét esetben biztosítjuk az infrastruktúrát. Igény szerint képzéseink online is megvalósíthatóak.
 • Az oktatás mellett egyéni konzultációra és tanácsadásra is van lehetőség.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot testreszabott képzésedre!

Okosotthon telepítő tanfolyam

A tanfolyam során az alapoktól indulva vesszük át az okosotthonhoz kapcsolódó elméleti anyagot, gyakorlati feladatokkal összekötve, valamint on-site alkalmakkal bővítve.

Ismerd meg a jelenleg elérhető piaci megoldásokat, a szakágak által támasztott követelményeket és a munkádhoz szükséges egyéb lépéseket, mint az értékesítés, marketing, minőségbiztosítás!
A legkomolyabb és komplexebb hazai okosotthon telepítői tanfolyam. 
Több mint 200 órányi tudásanyag, online és offline képzési lehetőség. Elméleti és gyakorlati oktatással, hogy mint leendő okosotthon telepítő, minden szituációban magabiztosan tudj majd döntést hozni, mint szakértő!

Telepítői coaching-mentoring

Személyre szabott coaching-mentoring során segítünk fejleszteni tudásodat okosotthon telepítőként és tanácsadóként egyaránt.

Okosotthon telepítői coaching során folyamatosan együtt dolgozunk a telepítői tudásodon és képességeiden. Célunk, hogy meghatározzuk a konkrét céljaidat okosotthon telepítőként, és leendő ügyfeleidre fókuszálva felmérjük, mely okosotthon rendszerekben érdemes elmerülnöd.

Együtt, a saját ütemedben haladva először segítek abban, hogy megismerd az okosotthonok működését, a szükséges tervezési és telepítési eszközöket és módszereket. A coaching előrehaladtával az általános esettanulmányoktól eljutunk az egyszerűbb, majd később komplexebb okosotthon rendszerek tervezéséig és telepítéséig.

Az okosotthon telepítői mentoring során saját projektjeid mentén végig vezetlek a különböző lehetőségeken, segítek megtervezni az okosotthont az alapfunkciók meghatározásától a konkrét kivitelezésig. A mentoring célja nem az, hogy helyetted elkészítsem a projektet, hanem hogy olyan támpontokat adjak neked a tervezés során, amelyek ismeretében már a hasonló projekteket önállóan is el tudd készíteni.

Egy-egy közepes nagyságú projekt 4-10 alkalmat vehet igénybe, attól függően, hogy mennyire bonyolult tervezést igényel.

A tanácsadói coaching célja, hogy meghatározzuk a konkrét céljaidat okosotthon tanácsadóként, és leendő ügyfeleidre fókuszálva felmérjük, mely okosotthon rendszerekben érdemes elmerülnöd és mely képességeidet kell fejleszteni.

Együtt, a saját ütemedben haladva segítünk abban, hogy megismerd az okosotthonok működését. Emellett segítünk abban, hogyan megfelelően fel tudd mérni és értékelni ügyfeled igényeit, és ezáltal a számukra megfelelő tanácsokat add.

Jelentkezz most!