Okosotthon Telepítő Tanfolyam

Tanuljunk együtt!

Szeretnél sikeres és elismert szakember lenni az okosotthonok területén, de nincs teljes körű tudásod az okosotthon rendszerekkel kapcsolatban? 

Tedd meg az első lépést, hogy olyan  telepítő vagy tanácsadó lehess, akit az ügyfeleid bátran ajánlanak ismerőseiknek is, és vegyél részt a Smartopert Okosotthon Telepítő tanfolyamán! 

A sikeres okosotthon telepítéshez, tervezéshez, tanácsadáshoz elengedhetetlen, hogy teljes körű rálátásod legyen az okosotthon rendszerekre. Tanfolyamunk célja, hogy átfogó tudást adjunk a szakembereknek, nemcsak egy-egy rendszerről, hanem az okosotthonok részletes működéséről is. 

A képzés 200 tanórát foglal magába jelenléti gyakorlatok, online tananyagok, online  konzultációk és online gyakorlatok formájában.

Okosotthon telepítő tanfolyam

A tanfolyam során az alapoktól indulva vesszük át az okosotthonhoz kapcsolódó elméleti anyagot, gyakorlati feladatokkal összekötve, valamint on-site alkalmakkal bővítve.

Ismerd meg a jelenleg elérhető piaci megoldásokat, a szakágak által támasztott követelményeket és a munkádhoz szükséges egyéb lépéseket, mint az értékesítés, marketing, minőségbiztosítás!

Kérem a részleteket!

A feliratkozási adatokat nem tudtuk elmenteni. Kérlek, próbáld meg újra!
Sikeresen elküldted az érdeklődésedet. Hamarosan jelentkezünk.

Kérem a részleteket az okosotthon telepítő tanfolyamról!

Add meg a nevedet és email címedet és mi küldjük a részleteket!